Elisabeth Tonnard

Book fair at Paradiso in Amsterdam

tonnard_the_plan_44

On Sunday December 11 I’m participating in the Beurs van Bijzondere Uitgevers at Paradiso in Amsterdam.

You’ll find my table in the main room. When you enter it is immediately to the left, on the slightly raised platform.

New books that I will bring this year include The Death of the Poet and The Plan.

Location:
Paradiso,
Weteringschans 6-8, Amsterdam

Hours:
11 December 2016
13.00 – 17.00

Admission is €3,-

Participating publishers: Wasco, Van Brug, Middernacht Pers, Feest der Poëzie, Tortuca, Timmer Art Book, Lecturis, Stichting Drukwerk In De Marge, Haes Uitgeverij, Yeats Sisters Press, Karin van Pinxteren, Uitgeverij crU, Rob van Hemert, Falstaff & Fakir, Zirimiri Press, Elisabeth Tonnard, De Strraat, Pantofle Books, General Features, Babel & Voss, Passage, Douane, Salvo, Ton Martens, Book Perfect, Sherpa, Lalito, Zammagazine, Lula Valetta, Mixed Media Soup, De Meulder, Ekstreem, Bonas, Elletra, Leesmagazijn, Coppens & Frenks, Knust / Extrapool, De Nederlandse Vereniging voor Patafysica,  Piet Schreuders, De Buitenkant, Bantammer, 99 Uitgevers, Matchbox, De God van Nederland, Seugling Uitgeverij, Jeanet Kingma, Katarina Rudebeck, De Klaproos, Wasser im Turm, Snood, Lino Pers, Polak & Van Der Kamp, Lies Kindt, Demodokos, De Eiereland Pers, Schaep 14, Octavo, Parréssia, De Weideblik, Titi Zaadnoordijk, Tienstuks, Uitgeverij P, De Wilde Tomaat, De Carbolineum Pers, Pels & Kemper, TYP, Editions Saint Jacques, Abraxas, Kelderuitgeverij, Papieren Tijger, Schokland, Hof van Jan, Uitgeverij Vleugels, De Zingende Zaag, Serena Libri, De Statenhofpers, Pegasus, Duizendeneen, De Roos, Voetnoot, C.J.Aarts, Jap Sam Books, Valiz, De Gouden Reaal, Plantage, Huis Clos, Roma, Basboek, Alauda Publications, Bas Lubberhuizen, Sjolsea, Wil van Iersel, Prominent, Philip Fokker.

Written by Elisabeth Tonnard

November 28, 2016 at 1:35 pm

Posted in News

Tagged with ,