Elisabeth Tonnard

Presentation ‘Voor het ideaal, lees de schaal’

Voor_het_ideaal_cover

I am very happy to announce my forthcoming poetry book which will be published by het balanseer. More information will follow soon, the book is currently at the printer but the date of its presentation can already be shared. This post will continue in Dutch, which is the language of the book.

Eind november verschijnt mijn poëziebundel Voor het ideaal, lees de schaal bij het balanseer. Meer informatie volgt nog, het boek is momenteel bij de drukker. Het boek is mijn Nederlandstalige poëziedebuut, na eerdere bibliofiele uitgaven.

De presentatie is tijdens de viering van het 10-jarig bestaan van uitgeverij het balanseer, op 29 november vanaf 20.00 uur in het Gouvernement, Gouvernementstraat 7, 9000 Gent. Iedereen is welkom op deze avond. Klik hier voor meer informatie.

Het boek is na verschijning te bestellen via de boekhandel of direct bij het balanseer. Het bevat 144 pagina’s en de prijs is € 22,50.

Written by Elisabeth Tonnard

November 14, 2017 at 12:48 pm

Posted in News

Tagged with , , ,